Защитна преграда срещу COVID-19

Защитна преграда срещу COVID-19

16.04.2020
Защитна преграда срещу COVID-19

В разгара на кризата Covid 19 предпазването на служители и клиенти е все по-важна задача.

След нарасналата тревожност и притеснение за риск от зараза Brand Sign разработи модели защитни прегради от плексиглас. Защитните прегради не позволяват достъпа на аерозоли.

Те са предназначени за инсталиране в офисни пространства, касови зони и катедри. Лесни за сглобяване в рамките на няколко минути без необходимост от инструменти.

Функции на преградата
Идеята е служителят да бъде отделен от клиенти, доставчици и колеги с непроницаем за вируси и бактерии прозрачен екран. Прозрачният материал и отворената конструкция позволяват нормална комуникация. Благодарение на изрязания отвор може да се предават различни документи през преградата. Според дейността на клиентите отворите могат да варират в размер за да позволяват предаването и на по-големи пакети.

Конструкции на преградата
Конструкцията е сглобяема, модулна, самостояща.
Вариант 1 - Предният екран и двете страници са отделни елементи, които се сглобяват много лесно чрез втъкване една в друга. Материалът е прозрачен 4мм.
Размер: широчина-84см., височина-75см.

Вариант 2 - Представлява монолитна основа с провоъгълна форма, в която е втъкната предпазната преграда. Материалът е прозрачен 3мм. с основа от плътен ПВЦ материал.
Размер: широчина-90см., височина-75см.

Вариант 3 - Представлява монолитна основа с овална форма, в която е втъкната предпазната преграда. Материалът е прозрачен 3мм. с основа от плътен ПВЦ материал.
Размер: широчина-90см., височина-75см.

Със сигурност ще ни се наложи да живеем с опасността от Covid 19 през следващите месеци. Нека създадем по-безопасни и сигурни работни места в условия на пандемия!

Други Новини